spel zondag 15/11

👋🏼Dag lieve Chirogrieten

We moeten nog even binnenblijven, zo weinig mogelijk contacten hebben, onze handen heeel veel wassen… het is niet altijd een leuke tijd. Daarom gaan wij het toch wat leuker maken!

Vandaag mag je kiezen welke mensen je graag in de bloemetjes 💐 zet.. de verplegers en dokters, de oma’s en opa’s of jezelf!

Je kan kiezen uit de volgende 3 knutselactiviteiten:

1.Kleur de volgende kleurplaat mooi in, plak er stickers bij, gooi er glitters op… laat je creativiteit zijn gang gaan. Daarna kan je hem aan je raam hangen om te tonen dat jij de verplegers en dokters nog niet vergeten bent. Neem zeker ook een foto met je kleurplaat en stuur die door naar ons, want wij zullen een collage maken om door te sturen naar enkele dokters in de buurt 👩🏽‍⚕️🩺

2.🎄Kerst komt er bijna aan en om de oma’s👵🏻 en opa’s👴🏼 die in het bejaardentehuis zitten een hart onder de riem te steken hebben wij besloten om samen met 4 studenten KMO jullie aan te moedigen om mooie kerstkaartjes te knutselen. Doe helemaal je ding ermee en schrijf er een lief tekstje op. Steek daarna de kerstkaartjes in de brievenbus van onze Chiro dan bezorgen wij deze aan Woonzorgcentrum Den Bogaet.

3. Knutsel zelf een theelicht houder. Zo breng je in deze donkere maanden niet alleen voor jou maar ook je omgeving beetje licht in het leven. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Als je theelichthouder klaar is kan je hem voor je raam zetten zodat iedereen hem kan zien💡🕯 Wij kijken al uit om jullie mooie creaties te zien, dus stuur zeker foto’s door.

Veel plezier & stay safe!

Veel groetjes ❤️❤️ De leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s