Chirowerking vanaf 31/01/2021

Chirowerking: vanaf 31 januari 2021

-12 jaar:

We hebben helaas geen goed nieuws. Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, mogen de vrijetijdsactiviteiten voor -12 jarigen in bubbels van 10 doorgaan.
Vanuit gemeente Grimbergen is er naar ons gecommuniceerd om geen enkele activiteiten te organiseren DIT weekend en zal er dus zondag 31/01 GEEN chiro zijn.
We hebben met de leiding besloten om de fysieke Chiro stop te zetten voor de -12 jarigen tot de bubbels terug groter mogen worden. We vinden dit zelf ook ongelofelijk jammer!
We houden jullie op de hoogte wanneer we de Chirowerking voor hen terug opstarten. Wij begrijpen dat alle veranderingen voor jullie niet gemakkelijk zijn, maar eveneens voor ons.
Bedankt voor jullie begrip.

+12 jaar:

We hebben besloten op de chiro voor +12 jaar terug op te starten vanaf zondag 7 februari 2021.

Volgende regels gelden:
– Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen. Van zodra je op ons terrein komt zet je je mondmasker op. Neem desnoods ook nog een reserve mondmasker mee.
– De activiteiten zullen uitsluitend buiten door gaan. Kleed je dus warm aan, warme jas, sjaal, handschoenen en broekkousen zijn aangeraden.
– +12 jarige mogen maar 1 hobby per week uitoefenen.
– De bubbels zullen beperkt worden tot 10 personen. Daarom zal er terug gewerkt worden met een inschrijvingslink die kan teruggevonden worden op onze site onder het tabblad “chiro tijdens corona”. Ook wanneer je merkt dat de bubbels vol zitten vul je de lijst best in, op deze manier beland je op een wachtlijst.

Het exacte systeem dat we gaan gebruiken om iedereen een gelijke kans te geven volgt nog. Hou zeker je mail in het oog voor moest er iets veranderen.

Om de chirozondag in vlotte banen te leiden zullen alle groepen op een ander moment worden verwacht:

Tippers: van 13u30 tot 17u00 – petanquebaan
Tiptiens: van 13u45 tot 17u15 – glasbol
Aspiranten: van 14u tot 17u30 – tuin van de chiro

Deelnemen aan Chirozondagen is een eigen keuze en op eigen verantwoordelijkheid. De Chiro is niet aansprakelijk als een lid besmet wordt door het coronavirus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s