DAG 6 IN MOL (26/07)

5 dagen kamp zijn al gepasseerd, in de helft dus. De Tiptiens roken op dag 5 nog te veel naar bloemetjes, tijd om daar verandering in te brengen! Met de vettige spelletjes in de voormiddag werden ze goed vuil en die frisse geur veranderde in een goeie chirostank. Helaas ook hier in Mol vond de regen ons, toch even moeten schuilen! Maar van elke situatie maken de Tiptiens een leuke, gezellige boel! Samen gezelschapsspelletjes spelen terwijl de regen voorbij trekt. ’s Avonds hebben de Tiptiens nog genoten van zelfgemaakte gezichts- en haarmaskertjes, om daarna op tijd in hun bedje te kruipen! Morgen vertrekken ze goed uitgeslapen en met frisse benen op tweedaagse!

Ook de jongste groepen hebben even moeten schuilen voor de regen! Vervelen moesten zich zeker niet, de leiding had al een goed plan B voorzien. Wat is er nu leuker dan tijdens een regenvlaag lekker gezellig samen een film kijken met de regendruppels op de achtergrond?!

Op dag 6 zit de routine er helemaal in, de kids zingen al heel enthousiast en goed het kamplied mee! Ja, ja ook thuis zullen jullie dit nog weken horen. En hou jullie ook maar vast voor de verhalen over de dagelijkse toneeltjes!

Voor de Biekes eindigde de dag met een feestje! En gedanst dat ze hebben, die kleinste grieten zijn niet moe te krijgen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s